A két autó tulajdonosa láthatóan a legalapvetőbb szabályokat sem akarta betartani.

A két autós pár másodperc alatt jó néhány szabályszegést elkövetett, és mindez csak az, ami a felvételen is látszik ? írja a megjelent videó kapcsán a BP-i Autósok közösségének oldala.

Záróvonalat átlépve előztek olyan szakaszon, ahol előzni tilos tábla is van, de hatalmas tempóval hajtottak át egy gyalogátkelőn. A közlekedési lámpa jelzése sem sokat számított, ami már jó ideje piros volt, mire odaértek. A két luxusautóval mégis úgy száguldottak át rajta, mintha üres versenypályán lennének.





Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

A Volvo 1959-ben bevezetett találmánya a hárompontos biztonsági öv, amelyet a média, az emberek szkeptikusan, kételkedve, dühösen fogadtak anno.



hvg.hu
Autó

Amíg a tulaj távol volt, hatalmas eső esett, de sikerült száraz lábbal megúsznia a helyzetet.