Egy brazil nő egy Minivel bukkant fel egy autóverseny közepén.

Az eset a múlt hétvégén történt, amikor a Mercedes Benz Challenge versenyt tartották a brazíliai Interlagosban. A Mini sofőre, aki egyébként maga is versenyző, elmondta később, hogy ugyanitt egy másmilyen rendezvényen vett részt, majd amikor kifele tartott, eltévedt, és a pályára került. 

Mint később mesélte, rájött hibájára, de ekkor már a pályán volt. Felkapcsolta a lámpákat és megvárta, amíg a biztonsági autó megérkezik. Elmondta, hogy semmilyen figyelmeztetést nem látott, ami arra utalt volna, hogy véletlenül rossz helyre keveredhet.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

A sofőr és a navigátor szerencsére megúszták a balesetet.hvg.hu
Autó

Úgy tűnik, ebben az évben semmi sem jön össze.