A Techart kezelésbe vette a nemrégiben debütált új 911 Turbo S-t.

A Porsche idén márciusban leplezte le a két éve debütált 911-es széria eddigi legerősebb változatát, a Turbo S-t. Ennek 3,8 literes 6 hengeres biturbó boxermotorja 650 lóerős teljesítményt, illetve 800 Nm-t ad le a négy keréke, ami 2,7 másodperces 0-100-as, illetve 8,9 másoderces 0-200-as szintidőt tesz lehetővé.




A Techart azonban azokra is gondol, akik esetleg elégedetlenek a 911 Turbo S produkciójával. Nekik készült az alábbi képeken látható tuning változat, melynek motorja nem kevesebb, mint 710 lóerős, illetve 900 Nm nyomatékú.




Az újdonság 2,6 másodperc alatt katapultál 0-ról 100-ra, a 0-200-as sprintet pedig 8,1 másodperc alatt tudja le. A végsebesség változatlanul 330 km/h.




A 15-40 milliméteres ültetés mellett említést érdemel többek közt az áthangolt futómű, az új sportkipufogó és az egyedi 20-21 colos könnyűfém-felni. Az egyelőre ismeretlen árú modell többek közt szélesítést magával hozó bodykitet is kap, ez azonban csak a jövő év elején fog elkészülni.




Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!