Pótlóbusz közlekedik az 50-es villamos helyett október 24-e és 31-e között pályafelújítás miatt

általa megosztva admin
Kategória:


Pótlóbusz közlekedik az 50-es villamos helyett október 24-e és 31-e között pályafelújítás miatt

A BKV Zrt. az 50-es villamos vonalán négy útátjáróban pályafelújítást végez, ezért október 24-étől 31-ig a villamos helyett a teljes vonalon pótlóbusz viszi az utasokat.

2020. október 24-étől, szombattól 31-én, szombatig vágányjavítás miatt lezárják az 50-es villamos vonalán az Üllői út négy átjáróját: a XIX. kerületben az  Áram utcai és a Kossuth téri, a XVIII. kerületben a Gulner Gyula utcai és a Gyöngyvirág utcai útátjárót. Az Üllői utat ezekből az utcákból gépjárművel nem lehet megközelíteni, és az Üllői út felől is a szomszédos utcák használata javasolt.

Az 50-es villamos helyett pótlóbusz közlekedik a teljes vonalon, hétköznapokon csúcsidőszakokban a buszok egy része a Határ út és a Szarvas csárda tér között jár.

A villamospótló autóbuszokra a Határ úti végállomásnál a Ferde utcában, a 99-es autóbuszok megállóhelyénél lehet felszállni.

Budapesti Közlekedési Központ

Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).