A rendőrség a jelenetről készül videó alapján indított eljárást.

A napokban került fel egy videó a Bp-i Autósok közössége oldalára, ami az M1-M7 bevezető szakaszán, a gazdagréti lehajtónál készült. Egy Audi előbb bevág egy középső sávban haladó személygépkocsi elé, majd többször fékez, végül megáll a középső sávban és ezzel veszélyezteti a mögötte haladó autóst.

A rendőrségre is eljutott a videó, akik a kamerafelvételek alapján nyomozást indítottak az autós ellen.

A felvételek alapján azonosították az autót és a tulajt, egy 45 éves vecsési férfit, aki elismerte, hogy az autót az adott időpontban ő vezette. Az Audit vezető férfi azt mondta, hogy a másik autós bevágott elé, ezért kérdőre akarta vonni, azt azonban tagadta, hogy hirtelen fékezett volna.

A 45 éves vecsési férfi ellen közúti veszélyeztetés gyanúja miatt indul eljárás.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

A sárga színű robogó a pesti hídfőhöz közel kapott lángra.hvg.hu
Autó

Helyenként 230 km/h-val száguldott a rendőrségi sportkocsi.