Helyenként 230 km/h-val száguldott a rendőrségi sportkocsi.

Az olasz rendőrség 610 lóerős Lamborghini Huracanan sportautóját nem először állították szolgálatba némileg szokatlan feladatra is, ezúttal a padovai polgári kórháztól az 500 kilométerre lévő római Gemelli kórházba kellett eljutnia egy donorvesével, lehetőleg minél hamarabb. A délelőtt fél 11-kor felvett értékes szállítmányt nem sokkal dél után már le is szállította ? írta a Corriere della Sera.

A rendőrséget szolgáló Huracan LP610-4 3,2 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100-ra, a végsebessége 325 km/h. A ?polgári? változatokhoz képest ezen az autón megkülönböztető jelzések is vannak, és a felszerelése is eltér egy átlagos autóétól.

A kocsi leghosszabb küldetése a múlt júniusban volt, akkor a Bariban lévő városi kórházból kellett eljutnia a 870 kilométerre lévő San Matteo kórházba Paviában.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Egy 120-140 millió forintos alapárú autónál ez nem rossz teljesítmény.



hvg.hu
Autó

A kis Lambo is irdatlanul megy nem csak az Aventador.