Meg akarták viccelni az autósokat.

Két kisgyermek krumplival dugaszolta el parkoló autók kipufogóját valahol Olaszországban. A vezess.hu által megosztott felvételen jól látszik, ahogy a gyerekek a kocsik mögött szöszmötölnek.

A csíny szerencsére csak nagyon ritka esetben okozhat kárt, és akkor sem történik semmi, ha másfajta zöldséggel, vagy gyümölccsel zárja el valaki a kipufogót. Ennek oka, hogy a belső égésű motorok komoly nyomást képesek termelni, ami pedig ? a tömítettségtől függően ? kisebb, vagy nagyobb durranással lövi ki a csőben lévő dolgokat.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!