Segítségnyújtás nélkül hajtott tovább egy sofőr, miután balesetet okozott Sajószögednél. Mivel már korábban is szabálytalankodott, egy másik autós lefotózta a rendszámát.

Összeütközött két autó és megsérült három ember egy balesetben a múlt héten a 35-ös főúton. A balesetben érintett sofőrök elmondták a rendőröknek, hogy egy harmadik autós szabálytalan előzése miatt karamboloztak, a sofőr azonban megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

Az ütközés helyszínen ekkor megjelent egy furgont vezető férfi, aki elmondta, hogy a kérdéses autós őt is hirtelen fékezésre kényszerítette. Egy kereszteződésben utolérte az autót, de a jelzéseire sem a sofőr, sem az utasa nem reagált, ezért lefényképezte a rendszámot.A rendszám birtokában a rendőrök hamar azonosították a balesetet okozó tiszavasvári házaspárt. A férfit és feleségét segítségnyújtás elmulasztása miatt hallgatták ki.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Miután majdnem elütött valakit továbbállt.hvg.hu
Autó

Most vár ítéletre az ámokfutó autós, akit még tavaly videóztak le a súlyos szabálytalankodása közben.