Ideiglenesen módosul a 14-es villamosok közlekedése október 17-e és 30-a között

általa megosztva admin
Kategória:


Ideiglenesen módosul a 14-es villamosok közlekedése október 17-e és 30-a között

Budapest, 2020. október 16. ? A BKV Zrt. pályakarbantartást végez a 14-es villamos vonalán a Lehel utca és a Bulcsú utca kereszteződésben október 17-e és 30-a között. A karbantartás idején a 14-es villamos a Lehel tér helyett a Dévai utca ideiglenes végállomástól közlekedik Káposztásmegyer felé.  

Október 17-étől, szombattól 30-áig, péntekig a 14-es villamos rövidített útvonalon, Káposztásmegyer, Megyeri út és a Dévai utca között közlekedik. A Lehel tér a Dévai utcai ideglenes villamos végállomástól gyalogosan közelíthető meg.

A 14-es villamoson utazók az M3-as metrót a Dózsa György úti metróállomásnál is elérhetik a Lehel utca / Dózsa György útnál a 75-ös, vagy 79-es trolibuszra átszállva.

A belváros és Angyalföld között utazóknak alternatív eljutási lehetőségként a 105-ös autóbusz igénybevételét ajánljuk.

A 15-ös és a 115-ös autóbuszok a felújítás alatt módosított útvonalon közlekednek a Boráros tér irányában, a Lehel téren a 14-es villamos végállomása helyett a Váci úton, az M3-as metrópótló megállóhelyén állnak meg.

Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).