Visszaváltható a fel nem használt Repülőtéri vonaljegy – A BKK elnézést kér az utasoktól

általa megosztva admin
Kategória:


Visszaváltható a fel nem használt Repülőtéri vonaljegy ? A BKK elnézést kér az utasoktól

Budapest, 2020. szeptember 24. ? A koronavírus-járvány miatt 2020 áprilisában leállt a 100E reptéri busz közlekedése, azonban a járatra sajnos egy technikai probléma miatt továbbra is lehet jegyet vásárolni. A hibára a Közlekedő Tömeg Egyesület hívta fel a figyelmet, amit ezúton köszön a Budapesti Közlekedési Központ. A BKK egyúttal elnézést kér azoktól az utasoktól, akiknek ez a hiba felesleges kiadást okozott. A korábban vásárolt Repülőtéri vonaljegy visszaváltható, vagy akár a későbbiekben felhasználható.

Azok, akik Repülőtéri vonaljegyet vásároltak, és azt eddig nem tudták használni, az alábbiakat tehetik:

  • A mobilapplikációban vásárolt, fel nem használt Repülőtéri vonaljegyet vissza lehet váltani. Ilyenkor jóváírják az összeget az ügyfél belső egyenlegén, ami a későbbiekben felhasználható egy másik jegy vásárlására.
  • A fel nem használt jegy teljes vételárát visszatérítik a BKK bármelyik ügyfélközpontjában, kezelési költség nélkül.
  • Ha valaki nem kíván a visszaváltásával foglalkozni, akkor a jegyet felhasználhatja egy későbbi utazása során.

A BKK köszöni utasainak, hogy rendszeresen felhívják a problémákra a figyelmet. Arra biztat mindenkit, hogy ezt a jövőben is tegye meg. Ezek a visszajelzések jelentősen segítik a közlekedésszervező társaság munkáját.

Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).