Site icon City Futi Futárszolgálat

Pótlóbusz jár a 28-as és a 37-es villamos helyett a Blaha Lujza tér és az Orczy tér között a szeptember 12-13-ai hétvégén


Pótlóbusz jár a 28-as és a 37-es villamos helyett a Blaha Lujza tér és az Orczy tér között a szeptember 12-13-ai hétvégén

Budapest, 2020. szeptember 11. ? A 28-as villamos a Blaha Lujza tér helyett a Keleti pályaudvartól indul, a 37-es pedig rövidített útvonalon, a Magdolna utca és a Sörgyár között közlekedik a szeptember 12-13-ai hétvégén, mert a BKV felújítási munkákat végez a Népszínház utcai villamosvégállomáson. A Blaha Lujza tér és az Orczy tér közötti megállók a 28-as jelzésű pótlóbusszal érhetők el.

Szeptember 12-én, szombaton és 13-án, vasárnap az alábbiak szerint változik a villamosközlekedés a két kőbányai vonalon:

  • A 28-as és a 28A villamos módosított útvonalon közlekedik, a Blaha Lujza tér helyett a Keleti pályaudvartól indul, ezért nem érinti a Blaha Lujza tér (Népszínház utca), a II. János Pál pápa tér és a Teleki László tér megállóhelyet. Ideiglenes útvonalán a Keleti pályaudvarról a 24-es villamos végállomásáról indul, megáll a Dologház utca megállóban, majd a Magdolna utcától ismét menetrend szerinti vonalán közlekedik.
  • A 37A villamos rövidített útvonalon, a Magdolna utca és a Sörgyár között közlekedik, ezért nem érinti a Blaha Lujza tér (Népszínház utca), a II. János Pál pápa tér és a Teleki László tér megállóhelyet. A Magdolna utcában a Baross kocsiszín mellett lehet felszállni a villamosra.
  • A 28-as, a 28A és a 37A villamos Blaha Lujza tér és Orczy tér közötti megállói a 28-as jelzésű pótlóbusszal érhetők el. A pótlóbuszra a Blaha Lujza téren a 217E busz Népszínház utcai megállójában, a II. János Pál pápa téren és a Teleki László téren a 28-as villamos megállójában, a Magdolna utcánál a Fiumei úton, az Orczy térnél pedig a Fiumei úton a régi Józsefvárosi pályaudvar előtt lehet a pótlóbuszra felszállni.

Aki Kőbánya felől a belváros felé tart, annak a hétvégén érdemes megfontolnia, hogy a 9-es autóbuszt választja a villamos és a pótlóbusz helyett.

Budapesti Közlekedési Központ





Source link

Exit mobile version