Hosszabb üzemidővel jár a Békásmegyerre közlekedő 934-es éjszakai autóbusz

általa megosztva admin
Kategória:


Hosszabb üzemidővel jár a Békásmegyerre közlekedő 934-es éjszakai autóbusz

A BKK fejleszti a III. kerületi Királyok útja térségének éjszakai kiszolgálását: augusztus 7-től pénteken és szombaton egész éjjel közlekedik a 934-es autóbusz.

Augusztus 7-től a péntekről szombatra, illetve szombatról vasárnapra virradó éjszakákon, egyelőre teszt jelleggel a 934-es járat a korábbi hajnali fél 2 helyett 4 óra körül indul utoljára a Nyugati pályaudvarról. A fejlesztés a késő éjszakai órákban Csillaghegy térségének keleti, Dunához közelebb fekvő részén lakók számára gyorsabb hazajutást tesz lehetővé.

A III. kerületi csillaghegyi lakóövezetet kiszolgáló autóbuszok az éjszaka első felében eddig is két útvonalat bejárva közlekedtek: a 923-as busz végig a 11-es főút bevezető szakaszán, a Szentendrei út ? Rákóczi utca útvonalon, a 934-es pedig a Római-part környékének kedvezve a Királyok útján halad. Az éjszaka második felében eddig viszont csak a 923-as busz közlekedett. A szolgáltatásfejlesztésnek köszönhetően a Nyugati pályaudvartól a 2:04, 2:34, 3:04, 3:34 és 4:04 időpontokban induló járatok bővebb területet, a Királyok útja térségét is kiszolgálva, a 934-es busz útvonalán érik el Békásmegyert, így kényelmesebb hazajutást biztosítanak Csillaghegy Duna felőli lakóövezetéhez.

A bevezetést követő 3-4 hónap után a BKK értékelni fogja a fejlesztés eredményességét.





Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).