Káposztásmegyer és a Frangepán utca között jár a 14-es villamos két és fél hétig pályafelújítás miatt

általa megosztva admin
Kategória:


Káposztásmegyer és a Frangepán utca között jár a 14-es villamos két és fél hétig pályafelújítás miatt

Pótlóbusz jár 2020. augusztus 8-9-én a 12-es és a 14-es villamos helyett a teljes vonalon, 10-étől 28-áig pedig a 14-es villamos helyett a Lehel tér és a Frangepán utca között, mert a Béke tér környékén a BKV Zrt. az elhasználódott villamospálya felújítását végzi.

Közösségi közlekedési változások

A vágányfelújítás miatt a villamosok közlekedése az alábbiak szerint változik:

  • Augusztus 8-án, szombaton és 9-én, vasárnap a 12-es és a 14-es villamos nem közlekedik. A villamosok helyett a teljes vonalon pótlóbusz közlekedik:
    • A 12-es villamospótló busz útvonala és megállóhelyei térképes felületen követhetők nyomon a BKK FUTÁR felületén: bkk.hu/route/BKK_VP12. A pótlóbuszra Angyalföld kocsiszínnél a 30-as busz, Rákospalota, Kossuth utcánál pedig a 125-ös busz megállójában lehet felszállni.
    • A 14-es villamospótló busz útvonala és megállóhelyei térképes felületen követhetők nyomon a BKK FUTÁR felületén: bkk.hu/route/BKK_VP14. A pótlóbuszra a Lehel téren a piac oldalában, a Váci úton, Káposztásmegyer, Mogyoródi-pataknál pedig a 122-es busz végállomásán lehet felszállni.

Augusztus 10-étől, hétfőtől 28-áig, péntekig a 14-es villamos rövidített útvonalon, Káposztásmegyer, Megyeri út és a Frangepán utca között közlekedik. A Lehel tér és a Frangepán utca között a 14-es jelzésű villamospótló busszal lehet utazni, amelyre a Lehel téren a piac oldalában, a Váci úton, a Frangepán utcánál pedig a 105-ös busz megállójában lehet felszállni. A két végállomás között a villamosvonallal párhuzamosan haladó pótlóbusz a villamosmegállók közelében, a 105-ös, illetve a 914-es busz megállóiban áll meg.

Változások a közúti közlekedésben

Az 1-es villamos pályafelújítási munkái a közúti forgalmat is érintik. Ezért augusztus 8-ától

  • megszűnik a balra kanyarodási lehetőség a Szegedi út és a Béke utca csomópontjában a Gömb utca felől érkezve a Szegedi útról a Béke utcára, valamint Újpest felől érkezve a Béke utcáról a Szegedi útra.
  • az Országbíró utcából a Béke utcai csomópontban csak jobbra lehet kanyarodni.

Budapest, 2020. augusztus 6.
Budapesti Közlekedési Központ

Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).