Ötletpályázat a BKK jegy- és bérletellenőri formaruhájának tervezésére

általa megosztva admin
Kategória:


Ötletpályázat a BKK jegy- és bérletellenőri formaruhájának tervezésére

A Budapesti Közlekedési Központ pályázatot hirdet a BKK jegy- és bérletellenőri formaruhájának tervezésére. A három legjobbnak ítélt pályamű tervezője 500 ezer, 250 ezer illetve 100 ezer forint pénzjutalomban részesül. A BKK célja ötleteket gyűjteni a BKK jegy- és bérletellenőri formaruhájának kreatív megtervezéséhez, amelyek aztán szabadon felhasználhatók a végleges formaruha kialakításához.

A terveknek illeszkedniük kell a BKK arculatához, valamint újszerűnek, egyedinek, kreatívnak, praktikusnak, megvalósíthatónak és sorozatgyártásra alkalmasnak kell lenniük. A BKK munkavállalói számára kényelmes, jól hordható öltözéknek esztétikai szempontból is megfelelőnek kell lennie a viselője és a külső szemlélők számára is. A fiatalos, sportosan elegáns nyári formaruha, télikabát és mellény megtervezésével a BKK a munkavégzés körülményeihez alkalmazkodva kényelmes és kellemes viseletet kíván biztosítani, különös tekintettel arra, hogy könnyen mosható, minőségi, tartós anyagból készülő, egymással kombinálható darabokból álló ruházat legyen, mely a rendszeres használatra is alkalmas.

A pályázatra teljes koncepciót várunk inspirációs képekkel, a pályázati tematika kiemelt bemutatásával és műszaki leírással. A pályamunkák kötelező tartalmi elemeit részletesen a bkk.hu/formaruhapalyazat odalon tettük közzé.  A pályázaton részt vehet minden 18. életévét betöltött természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik. Pályázni csak olyan tervvel lehet, amely nem sérti más személy szerzői és iparjogvédelmi jogát. A pályázatokat elektronikusan a [email protected] e-mail-címre kell beküldeni ?Ötletpályázat BKK-formaruha megtervezésére ? pályázati dokumentáció? tárggyal, illetve részletes információkat is ezen az e-mail-címen lehet kérni.

A zsűri a legjobbnak ítélt 3 pályamű tervezőjét pénzjutalomban részesíti az alábbiak szerint:

  1. helyezett: nettó 500 ezer forint,
  2. helyezett: nettó 250 ezer forint,
  3. helyezett: nettó 100 ezer forint.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. augusztus 31., 15 óra

A részletes pályázati szabályzat az bkk.hu/formaruhapalyazat oldalon olvasható.

Budapest, 2020. július 31.

Budapesti Közlekedési Központ

Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).