Site icon City Futi Futárszolgálat

Pótlóbusz jár a H6-os HÉV vonalán Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep között a július 4-5-i hétvégén


A H6-os HÉV a megszokottól eltérő menetrend szerint közlekedik július 4-én és 5-én, szombaton és vasárnap, mert a MÁV-HÉV Zrt. karbantartást végez. Ebben az időszakban Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep között H6-os pótlóbusz közlekedik.

2020. július 4-én és 5-én, szombaton és vasárnap a H6-os HÉV a Közvágóhíd és Dunaharaszti külső, valamint a József Attila-telep és Tököl, illetve Ráckeve között közlekedik. Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep között a H6-os pótlóbusszal lehet utazni. A József Attila-telep és Szigetszentmiklós alsó megállókból Dunaharaszti felé utazóknak a HÉV-szerelvényekkel Szigetszentmiklós-Gyártelep irányába kell indulni, és onnan pótlóbusszal lehet eljutni Dunaharaszti külsőig. A H6-os HÉV a József Attila-telep és Szigetszentmiklós alsó megállóhelyeken mindkét irányban a Közvágóhíd irányú peron mellett áll meg.

Szigetszentmiklós megállóhely térsége a Volánbusz járataival érhető el. Szigetszentmiklós, a József-Attila-telep és Szigetszentmiklós alsó megállóhely térségéből a főváros a 38-as, 238-as autóbuszok és a 673-as, 674-es és 676-os VOLÁN-autóbuszokkal is el lehet jutni.

A Dunaharaszti felső vagy Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós, József Attila-telep vagy Szigetszentmiklós alsó között érvényes HÉV bérletek a pótlójáratok teljes hosszán érvényesek. A változás ideje alatt a Volánbusz elfogadja a Budapest-bérlettel együtt felmutatott, Millenniumtelep kezdő- vagy végponttal megváltott HÉV bérleteket, a 38-as és a 238-as buszok teljes vonalán, továbbá a 673-as, a 674-es és a 676-os buszokon Szigethalom, autóbusz-állomás és Budapest, Vermes Miklós utca között.

A menetrendekért, kérjük, látogassanak el a bkk.hu/menetrendek weboldalra, vagy használják a BKK FUTÁR utazástervezőt!

Budapest, 2020.07.01.

Budapesti Közlekedési Központ





Source link

Exit mobile version