Változás az M1-es kisföldalatti közlekedésében két júniusi és egy júliusi hétvégén vágányfelújítás miatt

általa megosztva admin
Kategória:


Változás az M1-es kisföldalatti közlekedésében két júniusi és egy júliusi hétvégén vágányfelújítás miatt

A Kisföldalatti vonalán az elhasználódott, felújításra szoruló sínek cseréjét végzik, ezért két hétvégén, június 20-21-én és 27-28-án rövidített útvonalon, a Mexikói út és az Oktogon között jár. Az Oktogon és a Deák Ferenc tér között mindkét szombat-vasárnap az M1-es jelzésű pótlóbusszal vagy a 105-ös busszal lehet utazni. Július 4-5-én a Kisföldalatti nem közlekedik, a Deák Ferenc tér és a Mexikói út között pótlóbusszal, a  Deák Ferenc tér és a Hősök tere között a 105-ös autóbusszal is lehet utazni.

Június 20-21-én, valamint 27-28-án (mindkettő szombat-vasárnap) az M1-es metró rövidített útvonalon, a Mexikói út és az Oktogon között közlekedik. A Deák Ferenc tér és az Oktogon között az M1-es jelzésű pótlóbusszal ? amely az Andrássy úton a 105-ös buszjárat megállóiban áll meg ? vagy a 105-ös busszal lehet utazni.

Július 4-5-én (szombat-vasárnap) az M1-es kisföldalatti nem közlekedik. A Deák Ferenc tér és a Mexikói út között az M1-es jelzésű pótlóbusszal, a Deák Ferenc tér és a Hősök tere között a 105-ös autóbusszal is lehet utazni. Az M1-es pótlóbuszra az Andrássy úton a 105-ös busz megállóiban, a Széchenyi fürdőnél a 72-es trolibusz Állatkerti körúti megállójában, a Hősök terénél a Mexikói út felé a 20E autóbusz Szépművészeti Múzeum melletti megállójában, a Deák Ferenc tér felé az Andrássy úti 979-es autóbusz megállóban lehet felszállni.

A Vörösmarty tér és környéke a Deák Ferenc térről néhány perces sétával érhető el.

Budapest, 2020. június 18.

Budapesti Közlekedési Központ

Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.