Index – Belföld – Ha van véleménye a fővárosról, itt mondhatja el

általa megosztva admin
Kategória:


2020.06.17. 13:36

Egy új honlapon bárki elmondhatja, hogy szerinte minek és milyen irányba kellene a leginkább fejlődnie Budapesten – írja a a Főpolgármesteri Hivatal közleményére hivatkozva az MTI.

Az its2027.budapest.hu oldalon többek között lehet

  • olvasgatni az ITS-ről, azaz az Integrált Településfejlesztési Stratégiáról, amely Budapest fejlesztésének középtávú, következő 7 évre kitűzött céljait tartalmazza,
  • véleményt mondani, azaz kitölteni egy kérdőívet, amelyben olyasmikre kíváncsiak, hogy mi a fontosabb, kezelendő a budapesti probléma, a közlekedés, a lakhatás, az egészségügy vagy mondjuk a közbiztonság.

A fővárosi vezetés szerint a tervezés közös munkájában bárki részt vehet, és olyan fontos témákban mondhat véleményt, mint például a Duna partjainak szorosabb kapcsolódása a városhoz, a tömegturizmus problémáinak kezelése vagy akár új közparkok létesítése.

De nemcsak ezen a honlapon, hanem a smartbp@budapest.hu email-címre is várja az ötleteket, véleményeket, javaslatokat a fővárosi önkormányzat.

Az ITS Budapest 2027 stratégiát a tervek szerint a Fővárosi Közgyűlés 2021 februárjában fogadhatja majd el.

Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).