Site icon City Futi Futárszolgálat

Világháborús bombát hatástalanítanak a Kvassay Jenő út környékén június 11-én, csütörtökön


Világháborús bombát hatástalanítanak a Kvassay Jenő út környékén június 11-én, csütörtökön

Útlezárásokra és közösségi közlekedési korlátozásokra kell számítani a IX., Kvassay Jenő út környékén június 11-én, csütörtökön, várhatóan 20 és 22 óra között mert az Atlétikai Stadion építésénél II. világháborús bomba hatástalanítását végzik. Tervezetten 19 órától kiürítik az érintett területet, majd várhatóan 20:30 és 22 óra között lezárják a forgalom elől a Rákóczi hidat, illetve a Weiss Manfréd út?Kvassay Jenő út útvonalat a Wein János út és a Soroksári út között. A Csepel-sziget a belváros felől a hatósági intézkedés alatt csak a Gubacsi híd felől érhető el. A korlátozások miatt nem közlekedik az 1-es villamos a Rákóczi hídon, illetve a H7-es HÉV helyett pótlóbusz közlekedik a Gubacsi híd felé terelt útvonalon.

A lezárás idején várható közösségi közlekedési korlátozások:

  • az 1-es villamos Kelenföld vasútállomás felől az Infoparkig jár, a Bécsi út/Vörösvári út felől pedig a Mester utca/Könyves Kálmán körútig, majd az 51-es villamos vonalán a Mester utca/Ferenc körút végállomásig közlekedik,
  • a H7-es HÉV a lezárás idején nem közlekedik, Csepel, Szent Imre tér és a Boráros tér között pótlóbuszok viszik az utasokat, amelyek a Gubacsi híd felé terelt útvonalon közlekednek.

A Csepel-sziget a belváros felől a hatósági intézkedés alatt csak a Gubacsi híd felől érhető el.

Budapesti Közlekedési Központ





Source link

Exit mobile version