Útépítés miatt változik az M3-as metrópótló és a 200E autóbusz közlekedése az Üllői úton és a Határ útnál az április 18-19-i hétvégén

általa megosztva admin
Kategória:


Útépítés miatt változik az M3-as metrópótló és a 200E autóbusz közlekedése az Üllői úton és a Határ útnál az április 18-19-i hétvégén

Javítják az útburkolatot ezen a hétvégén az Üllői út IX. kerületi szakaszán, a népligeti felüljáró mellett és a XIX. kerületi Vak Bottyán utcában, ezért az M3-as metrópótlóra és a 200E autóbuszra a Nagyvárad téren, a Népligetnél és a Határ útnál a megszokottól eltérő megállóban lehet felszállni.

Április 18-án, szombaton 4 órától április 20-án, hétfőn hajnalig a Határ útnál a Nagyvárad tér felé az M3-as metrópótlóra és a 200E autóbuszra az Üllői úton, a 914-es autóbuszok 50-es villamos végállomása melletti megállóhelyén lehet felszállni, Kőbánya-Kispest felé pedig az M3-as metrópótló busz a gyorsforgalmi útra vezető szervizúton, a 200E autóbusz megállóhelyén áll meg.

Április 18-án, szombaton 8 órától április 20-án, hétfőn hajnalig az M3-as metrópótló autóbusz Kőbánya-Kispest felé a Nagyvárad térnél a 24-es villamos Orczy tér irányú megállójában, a Népligetnél pedig a Planetáriummal szemben, a 194M autóbusz megállójában áll meg. A 200E autóbusz a Liszt Ferenc Airport 2 felé a Népligetnél szintén a 194M autóbusz megállójában veszi fel az utasokat.

Budapest, 2020. április 17.

Budapesti Közlekedési Központ

Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.