Forgalomkorlátozás Csepelen az M0 híd környékén, módosul a 38-as buszcsalád közlekedési rendje

általa megosztva admin
Kategória:


Forgalomkorlátozás Csepelen az M0 híd környékén, módosul a 38-as buszcsalád közlekedési rendje

Lezárják a forgalom elől Csepelen a II. Rákóczi Ferenc úton az M0 híd alatti útszakaszt a teljes szélességében április 18-án és 19-én egész nap. A forgalomkorlátozásra az M0 körgyűrű halásztelki csomóponti hídjának szélesítéséhez munkálatai miatt van szükség. A 38-as buszcsalád járatai a hétvégén terelt útvonalon közlekednek, Lakihegy környékét nem érintik; a térség nappal a megszokottnál hosszabb utazással, a Volánbusz 690-es járatával, éjszaka pedig a csak Lakihegyig közlekedő 938-as busszal lehet elérni.

Közúti korlátozások

Április 18-án, szombaton 0 órától 19-én, vasárnap 24 óráig lezárják a forgalom elől Csepel-szigeten a II. Rákóczi Ferenc úton az M0 híd alatti útszakaszt a teljes szélességében. A hétvégén

  • az M0 autóútra a XXI. kerület felől Buda felé az új leshegyi csomópontban lehet felhajtani.
  • A forgalomterelés ideje alatt a XXI. kerület felől az M0 autóútra Buda felé történő felhajtásra az új Leshegyi csomópontban továbbra is lesz lehetőség. A II. Rákóczi Ferenc útról az M0 autóút M5 felé haladó útpályájára a felhajtás a híd alatti zárás miatt már nem biztosított, így az M5 felé a szigetszentmiklósi, (Csepeli úti) felhajtón keresztül lehet közlekedni.

A II. Rákóczi Ferenc úti közúti forgalomnak a Plútó utca?Csepeli út útvonalon érdemes kerülni, vagy ajánlott a II. Rákóczi Ferenc útról az Auchan előtt Szigethalom felé, a csepel-szigeti gerincúton át keresztezni az M0 körgyűrűt.

Az M0 halásztelki csomóponti híd alatt a hétvégi lezárás után is érvényben marad a 3,8 méteres magassági korlátozás.

Változások a 38-as buszcsalád közlekedésében

A 38-as buszcsalád járatai a hétvégén terelt útvonalon közlekednek, Lakihegy környékét nem érintik; a térség nappal a megszokottnál hosszabb utazással, a Volánbusz 690-es járatával, éjszaka pedig a csak Lakihegyig közlekedő 938-as busszal lehet elérni.

  • A 38-as, a 38A és a 238-as busz egyik irányba sem érinti az Áruházi bekötőút és a Lakihegy, Cseresznyés utca közötti megállókat.
  • A 138-as busz egyik irányba sem érinti az Áruházi bekötőút megállót, továbbá Budatétény felé a Háros megállóhelyet sem. A Budatétény felé módosított útvonala a hétvégét követően is, várhatóan május elejéig érvényben marad.
  • A 938-as busz Szigetszentmiklósig közlekedő buszai egyik irányban sem érintik az Áruházi bekötőút megállót, továbbá Szigetszentmiklós irányába a Háros megállóhelyet sem. A Lakihegyig közlekedő 938-as járat nem érinti az Áruházi bekötőút megállót és a Háros / Hárosi csárda megállóhelypárt.

Budapest, 2020. április 17.

Budapesti Közlekedési Központ

Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.