Index – Külföld – Már 9 buszsofőr halt meg Londonban koronavírus-fertőzésben

általa megosztva admin
Kategória:


Tizennégy közösségi közlekedési dolgozó halt meg eddig Londonban koronavírus-fertőzésben, közülük kilenc fő buszsofőr, három a Londoni Közlekedési Vállalat munkatársa volt, egy fő a metrónál, egy pedig a közlekedési vállalat számára szállítmányozott, közölte Sadiq Khan, London polgármestere a Sky News-szal.

Londoni buszsofőr arcmaszkban 2020. április 5-én

Londoni buszsofőr arcmaszkban 2020. április 5-én

Fotó: Henry Nicholls / Reuters

Khan részvétét fejezte ki az áldozatok családjai felé, egyúttal nyomatékosan közölte, hogy irodája már számos lépést tett azért, hogy amennyire csak lehet, biztonságos legyen a közlekedés a brit fővárosban. Többek között a kórházi ellátásban is használt antivirális fertőtlenítőszerekkel takarítanak, nemcsak a kormányt, hanem a kapaszkodókat, a buszgarázsokat és a mosdókat is ezekkel tisztítják, valamint gondoskodtak róla, hogy az utasok ne ülhessenek túl közel a sofőrökhöz.

Az Egyesült Királyságban jelenleg több mint 55 ezer fertőzöttről tudnak, a betegségbe idáig 6100 főnél is többen haltak bele az országban.





Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.