Pótlóbusz jár esténként a 3-as, a 28-as és a 62A villamos kőbányai szakaszán március 28-tól április 6-ig

általa megosztva admin
Kategória:


Pótlóbusz jár esténként a 3-as, a 28-as és a 62A villamos kőbányai szakaszán március 28-tól április 6-ig

A Mexikói út felől csak az Örs vezér teréig, a Gubacsi út felől pedig csak Kőbánya alsó vasútállomásig jár a 3-as villamos, a 28-as pedig rövidített útvonalon, a Blaha Lujza tér és Kőbánya alsó vasútállomás között közlekedik március 28-tól április 6-ig, minden este 20 óra után, mert a Kőrösi Csoma Sándor úton a fűvel borított pályaszakaszon az öntözőberendezés javítását végzik. A 62A villamos szintén rövidített útvonalon, Rákospalota, MÁV-telep és az Örs vezér tere között jár. A villamosok által nem érintett szakaszon, az Örs vezér tere és Kőbánya alsó vasútállomás, valamint Kőbánya alsó vasútállomás és az Új köztemető között pótlóbusszal lehet utazni.

Március 28-tól, szombattól április 6-ig, hétfőig, minden este 20 óra után a villamosok közlekedési rendje az alábbiak szerint változik:

  • A 3-as villamos két szakaszra osztva, a Mexikói út felől az Örs vezér teréig, a Gubacsi út/Határ út felől pedig Kőbánya alsó vasútállomásig (a Kápolna utcáig) közlekedik. A kimaradó szakaszon, az Örs vezér tere és Kőbánya alsó vasútállomás között 3-as jelzéssel pótlóbusz indul, amelynek útvonala és megállóhelyei térképes felületen követhetők nyomon a BKK FUTÁR alkalmazásban: bkk.hu/route/BKK_V3621.
  • A 28-as villamos rövidített útvonalon, a Blaha Lujza tér és Kőbánya alsó vasútállomás (Kápolna utca) között jár. Az Új köztemető és Kőbánya alsó vasútállomás között pótlóbusz jár 28-as jelzéssel, amelynek útvonala és megállóhelyei térképes felületen követhetők nyomon a BKK FUTÁR alkalmazásban: http://futar.bkk.hu/route/BKK_VP28.
  • A 62A villamos rövidített útvonalon, Rákospalota, MÁV-telep és az Örs vezér tere között jár. Kőbánya alsó vasútállomás és az Örs vezér tere között a 3-as villamospótló busszal lehet utazni.
  • A 95-ös autóbusz Puskás Ferenc Stadion irányú Kápolna utca megállóját 80 méterrel hátrébb

Utazását érdemes előre megterveznie a BKK FUTÁR alkalmazással, amely valós idejű járatinformációk alapján az optimális útvonalat ajánlja fel úti célja megközelítéséhez.

Budapest, 2020. március 26.

Budapesti Közlekedési Központ

Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.