Index – Belföld – Koronavírus: mentőjáratot szerveznek Izrael és Magyarország között

általa megosztva admin
Kategória:


2020.03.22. 15:42

Mentőjáratot szervez az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) a koronavírus-járvány miatt Izraelben rekedt magyaroknak és a Magyarországon rekedt izraelieknek ? írja az MTI.

A hitközség vasárnapi közleménye szerint az itt rekedt izraelieket hazaszállító charter járat jövő hét csütörtökön Budapestről indul, jelentkezni egy adatlap kitöltésével lehet. A nagyszámú érdeklődés miatt a járat visszafelé Izraelben ragadt magyarokat szállít majd, ők a tel-avivi magyar nagykövetségen adhatják le jelentkezésüket.

A közlemény szerint a koronavírus-járvány visszaszorításáért tett intézkedések miatt leállt a légi közlekedés Magyarország és Izrael között, így sok izraeli állampolgár hazajutása lehetetlenné vált. Az EMIH azután kezdte el szervezni a mentőjáratot, hogy több izraeli állampolgár arra kérte a közösséget, hogy segítsenek nekik hazajutni. A járat pontos indulási és érkezési információjáról később adnak tájékoztatást.


Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik,

És vannak, akik az Indexet olvassák!




Támogasd te is a független újságírást,

hogy ebben a nehéz helyzetben is tovább dolgozhassunk!
Kattints ide!





Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.