Index – Belföld – Korlátozások lesznek hétfőtől a Szentendrei úton

általa megosztva admin
Kategória:


Folytatódik a Szentendrei út felújítása, hétfőtől ezért módosul a közösségi közlekedés rendje, és közúti korlátozások is lesznek – közölte a BKK az MTI-vel szombaton.

Egyirányúsítják a Szentendrei út Mátyás király út és Hollós Korvin Lajos utca közötti szakaszát a városhatár felé. Kerülőútnak a 11-es út bevezető szakaszát javasolják.

Az Ürömi úton a Szentendrei út és a Ráby Mátyás utca között csak a Szentendrei út felé lehet majd hajtani, ezért nem lehet a Szentendrei útról balra fordulni, illetve a Mátyás király út felől egyenesen az Ürömi út irányába haladni.

A Batthyány utcán, vagyis a 11-es út bevezető szakaszán a városhatár irányába a Szent István utca-Szentendrei út-Hollós Korvin Lajos utca-Nád utca-Dózsa György utca útvonalat ajánlják kerülőútként.

A Szentlélek tér felé tartó 134-es busz a Szent István utca és az Attila utca közötti megállót nem érinti. A buszjáratra a Batthyány utcában a Szent István utca kereszteződésénél, a Mátyás király út kereszteződésénél, majd a Rákóczi utcában az Attila utca kereszteződésénél, ezt követően pedig a 923-as busz Czetz János köz megállójában lehet felszállni. A Békásmegyer felé tartó buszok útvonala nem változik.

A 923-as busz a Dél-pesti autóbuszgarázs felé a Pünkösdfürdő utca és a Csillaghegy H megálló érintése nélkül, módosított útvonalon közlekedik. A buszjáratra a 134-es busz Madzsar József utca / Pünkösdfürdő utca megállójában, majd a Batthyány utcában a Mátyás király út kereszteződésénél lehet felszállni.

A felújítás idején a közúti torlódások miatt munkanapokon a 160-as busz mindkét irányba a Dózsa György utca-Ezüsthegy utca-Táncsics Mihály utca érintésével közlekedik, ezért nem érinti a Nád utca és a Pünkösdfürdő utca megállóját.

A Békásmegyer felé tartó buszokra a Nád utcában a Hollós Korvin Lajos utca kereszteződése előtt, majd a 186-os busz Zemplén Győző utca, Hősök tere, Templom utca és Gulácsy Lajos utca megállójában lehet felszállni.

Az Óbudai rendelőintézet felé tartó buszokra a 143-as busz Gulácsy Lajos utca, Templom utca, Hősök tere és Zemplén Győző utca megállójában lehet felszállni. A 143-as és a 186-os busz helyett a munkanapokon egész nap közlekedő 243-as busszal lehet utazni – olvasható a közleményben.

Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).