Site icon City Futi Futárszolgálat

Változik a forgalmi rend az Üllői úton a Corvin-negyednél március végéig


Változik a forgalmi rend az Üllői úton a Corvin-negyednél március végéig

Ideiglenesen változik a forgalmi rend az Üllői úton a Corvin-negyednél március 10-től, keddtől várhatóan a hónap végéig az M3-as metró felújításához kapcsolódó közműmunkák miatt. A Kálvin tér felől érkezők önálló balra kanyarodó sávon át tarthatnak balra, a József körútra, míg a Nagyvárad tér irányába két, a megszokottnál szűkebb sávon haladhatnak tovább. A Nagyvárad tér irányából érkezők számára is változik a sávkiosztás: az eddigi kettő helyett egy önálló balra kanyarodó, valamint egy vegyes egyenes és balra kanyarodó sávon tudnak balra, a Petőfi híd felé kanyarodni; emellett egy szintén vegyes egyenes és jobbra kanyarodó sáv lesz kijelölve.

A munkaterület mellett 30 kilométer/órás sebességkorlátozást vezetnek be. Ezért kérjük, hogy a Corvin-negyed csomópontnál fokozott figyelemmel vezessenek.

A forgalomkorlátozás miatt a Kőbánya-Kispest felé tartó M3-as metrópótló busz és az éjszakai buszok Corvin-negyed M megállóját áthelyezték a nagykörúti kereszteződés másik oldalára, a Hőgyes Endre utca torkolata elé.

Budapest, 2020. március 7.

Budapesti Közlekedési Központ

Source link

Exit mobile version