Pályafelújítás miatt változik a villamosközlekedés a X. kerületi Maglódi úton és a Sírkert úton március 7-től

általa megosztva admin
Kategória:


Pályafelújítás miatt változik a villamosközlekedés a X. kerületi Maglódi úton és a Sírkert úton március 7-től

Pótlóbusz jár a 28-as és a 37-es villamos helyett a külső szakaszon, a Kada utca és az Új köztemető között 2020. március 7-től várhatóan egy hónapig, mert felújítják a villamospályát. A villamosok rövidített útvonalon, a Blaha Lujza tér és a Kada utca között viszik az utasokat. Az Új köztemető és térsége Kőbánya felől a 95-195-ös autóbuszokkal átszállásmentesen továbbra is elérhető.

  • A felújítás idején a 28-as villamos rövidített útvonalon, a Blaha Lujza tér és a Kada utca/Maglódi út között jár, a 28A villamos helyett a rövidített útvonalú 28-as villamos közlekedik.
  • A 37-es villamos rövidített útvonalon, a Blaha Lujza tér és a Kada utca/Maglódi út között jár.
  • A Kada utca/Maglódi út és az Új köztemető között a 28-37-es jelzésű pótlóbusszal, valamint a 95-ös és 195-ös autóbusszal lehet utazni, amely az Új köztemető felé megáll a Kada utca/Maglódi út megállóhelyen is.
  • A 202E autóbusz ? szombat kivételével ? megáll a 68-as autóbusz Izraelita temető megállóhelyénél.

Díjszabási tudnivalók

A pótlóbuszokra a villamosra érvényes normál díjszabás vonatkozik. A 95-ös és a 195-ös autóbusz a Kada utca/Maglódi út és az Új köztemető közötti szakaszon pótlójáratnak minősül, ezért a villamosról a buszra vagy a buszról a villamosra átszállva nem kell új jegyet kezelni, hanem a már kezelt jeggyel lehet tovább utazni. A kezelt vonal- és gyűjtőjegyeket átszállás után a jegy számkocka nélküli végén ismét kezelni kell.

Utazásuk megtervezéséhez érdemes a BKK FUTÁR alkalmazást használni, amely valós idejű járatinformációk alapján az optimális útvonalat ajánlja fel úti céljuk eléréséhez.

Budapest, 2020. március 6.

Budapesti Közlekedési Központ





Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.