Ideiglenesen lezárják a II. Rákóczi Ferenc utat az M0-ás építése miatt

általa megosztva admin
Kategória:


Teljes szélességében lezárják a forgalom elől Csepel-szigeten a II. Rákóczi Ferenc út M0 híd alatti szakaszát február 29-én, szombaton 0:20-tól március 2-án, hétfőn 0:20-ig a halásztelki csomóponti híd szélesítéséhez kapcsolódó munkák miatt. A lezárás idején gyalogosan sem lehet átkelni az úton, az érintett autóbuszok terelve közlekednek.

Korlátozások a közúti közlekedésben

Csepel felől a halásztelki csomópontban a lezárás ideje alatt is lesz lehetőség az M0 autóútra felhajtani Buda felé. Az M5-ös autópálya felé vezető felhajtó ugyanakkor már nem lesz használható, ezért Csepel felől érkezve a szigetszentmiklósi (Csepeli úti) felhajtót érdemes igénybevenni.

A közúti forgalom a II. Rákóczi Ferenc út helyett a Plútó utca?Csepeli út útvonalon vagy a II. Rákóczi Ferenc útról az Auchan előtt Szigethalom felé, a Csepel-szigeti gerincúton tud az M0 körgyűrűn átjutni.

A hétvégi lezárást követően, március 2-tól várhatóan 4 hónapig a híd felújítási munkái miatt 3,8 m-es magasságkorlátozást vezetnek be a II. Rákóczi Ferenc út M0 híd alatti útszakaszára.

Változások a közösségi közlekedésben

A forgalomkorlátozás idején a Szigetszentmiklós felé közlekedő 38-as, 38A és 238-as autóbusz terelve közlekedik, Lakihegy térségét nem érinti. Lakihegyre a terelt útvonalon, a megszokottnál hosszabb menetidővel közlekedő 690-es Volán-járattal, illetve éjszaka a csak Lakihegyig közlekedő 938-as autóbusszal lehet eljutni.

A 138-as autóbusz Csepel, Szent Imre tér felé nem érinti az Áruházi bekötőút megállóhelyet. A 38-as, a 38A, a 238-as és a 938-as autóbusz szintén terelve jár, egyik irányban sem érinti az Áruházi bekötőút és a Lakihegy, Cseresznyés utca közötti megállókat.

Budapest, 2020. február 27.

Budapesti Közlekedési Központ

Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).