Ideiglenes menetrend és megállóhelyi változás a H5-ös HÉV vonalán február 29-én és március 1-jén

általa megosztva admin
Kategória:


Ideiglenes menetrend és megállóhelyi változás a H5-ös HÉV vonalán február 29-én és március 1-jén

Ideiglenes menetrend szerint közlekedik a H5-ös HÉV február 29-én, szombaton és március 1-jén, vasárnap, mind a két nap 7 és 19 óra között karbantartási munkák miatt. Ebben az időszakban Pomáz és Pannóniatelep megállóhelyen a megszokottól eltérően az ellenkező irányú peronról lehet felszállni egyes HÉV-szerelvényekre.

Február 29-én, szombaton 7 és 19 óra között Pomáz és Pannóniatelep megállóhelyen a Szentendre és a Batthyány tér felé tartó vonatokra is a Batthyány tér irányú peronról lehet felszállni. Március 1-jén, vasárnap 7 és 19 óra között Pannóniatelep megállóhelyen a Szentendre és a Batthyány tér felé tartó vonatokra is a Szentendre irányú peronról lehet felszállni.

Budapest, 2020. február 26.

Budapesti Közlekedési Központ

Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).