Index – Külföld – 200 autó karambolozott Montréalnál, ketten meghaltak

általa megosztva admin
Kategória:


Két ember meghalt, amikor több mint 200 autó összeütközött Kanadában, Montreal közelében szerdán, a történtek miatt teljesen leállt a közlekedés az A15-ös főút balesetes szakaszán, közölte írja a  CNN  a quebeci rendőrségre hivatkozva. A hatóságok a TVA-t tájékoztatták arról, hogy a baleset miatt körülbelül összesen 100 embert vittek a környék három kórházába kórházba, legalább kilencnek súlyos, 13-nak pedig könnyebb sérülései keletkeztek. A balesetben elhunyt két személy mindegyikét az autóba szorulva találták meg. Az áldozatok azonosítása még folyamatban van.

A balesetet egy, a St. Lawrence folyó felől érkező rövid, ám annál intenzívebb hóvihar okozta, ami annyira lerontotta a látási viszonyokat, hogy számos sofőr szinte semmit sem látott, erről  François Bonnardel közlekedésért felelős miniszter tájékoztatta a sajtót egy konferencián. A környéken aznap két hókotró csapat is járt korábban, az érintett útszakaszon pedig nem jellemzőek a balesetek, ennek ellenére most körülbelül 50 autó totálkárosra tört. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.





Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.