Hosszabb érvényességi idő az éves bérleteknél

általa megosztva admin
Kategória:


Hosszabb érvényességi idő az éves bérleteknél

A 2020. évre szóló éves bérletek megvásárlására a BKK elegendő időt kíván biztosítani. Azoknak a ügyfeleknek, akiknek az ünnepi időszak alatt nincs alkalmuk a vásárlásra, illetve azoknak az üzleti partnereinek, akik nem elővételben, hanem az év első munkanapjaiban tudják átutalással megvásárolni, illetve munkavállalóiknak kiosztani a bérleteket, az alábbiakban felsorolt 2019. évi éves bérletek decemberi szelvényei a rajtuk feltüntetett érvényességi időtől eltérően 2020. január 11-én, 02:00 óráig jogosítanak utazásra.

A 2019. naptári évre szóló bérletek közül az alábbi éves bérletek decemberi (a reájuk nyomtatott érvényességi idő szerint 2019. december 1-től 2020. január 5-ig érvényes) szelvényeivel 2020. január 11-én 02:00 óráig lehet utazni:

  • havi árral rendelkező éves Budapest-bérlet természetes személyek részére, nem természetes személyek részére,
  • naptári évhez kötött érvényességű

o   kedvezményes éves Budapest-bérlet természetes személyek részére,

o   kedvezményes éves Budapest-bérlet nem természetes személyek részére,

o   kedvezményes éves Budapest-bérlet közoktatásban tanulóknak,

o   kedvezményes éves Budapest-bérlet felsőoktatásban tanulóknak,

o   kedvezményes éves Budapest-bérlet nyugdíjasoknak

  • kedvezményes éves Budapest- és MOL Bubi bérlet nem természetes személyeknek,
  • éves összvonalas Budapest-bérlet természetes személyek részére, éves összvonalas Budapest-bérlet nem természetes személyek részére,
  • arckép nélküli éves Budapest-bérlet.

Nem vonatkozik az érvényességi idő meghosszabbítása a nem naptári évre érvényes éves bérletekre, mert azok tetszőleges kezdőnappal válthatók, továbbá nem érinti a havi- és negyedéves- vagy más, rövidebb érvényességű budapesti-, HÉV- és környéki bérleteket és az éves nosztalgia bérleteket sem.

A felsorolt bérlettípusokat a MÁV-START Zrt. és a VOLÁNBUSZ Zrt. is a meghosszabbított érvényességi idővel fogadja el Budapest közigazgatási határán belül, a Budapest-bérletekkel igénybe vehető járatain.

 

Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).