Már bankkártyával is kiegyenlíthető az utólagos pótdíj

általa megosztva admin
Kategória:


Már bankkártyával is kiegyenlíthető az utólagos pótdíj

Az elmúlt hónapokban több fejlesztés történt a fővárosi közösségi közlekedés szolgáltatásainak bővítésében és korszerűsítésében. Ennek a folyamatnak részeként a BKK Zrt. követeléskezelői feladatait ellátó társasága, a BÖK Kft. (Budapesti Önkormányzati Követeléskezelő Kft.) saját fejlesztésének eredményeként ?  a sikeres teszteket követően ?   a napokban lehetővé vált a bankkártyás befizetés az utólagos pótdíjak esetén. Olyan utólagos pótdíjak rendezhetők ilyen módon, amelyekkel kapcsolatban a BÖK Kft. értesítő levelet küldött az érintett ügyfélnek. A fejlesztésnek köszönhetően az érintettek kényelmes, gyors és biztonságos módon intézhetik befizetéseiket.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatásainál kínált eljárással: internetes fizetés közben a SimplePay opciót választva, majd a bankkártya adatokat megadva jut el az ügyfél a befizetésig. A felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat, így garantálva az online fizetési folyamat biztonságát. A tranzakció mobil eszközről is kezdeményezhető. A rendszerrel kapcsolatban a BÖK Kft. honlapján olvasható bővebb információ.

Az első tapasztalatok kedvezőek, az ügyfelek szívesen választják az utólagos pótdíjbefizetésnek ezt a módját.





Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.