Index – Belföld – TEK-es akció volt a Bécsi úton

általa megosztva admin
Kategória:Rengeteg mentő-, tűzoltó- és rendőrautó árasztotta el dél után nem sokkal a Bécsi utat a Nagyszombat utcánál, kommandósok is a helyszínen voltak, jelezték szerkesztőségünknek többen.

A hivatalos közlés szerint lezárták a III., Bécsi út?Nagyszombat utca útvonalat a Doberdó utcától a Szőlő utcáig hatósági intézkedés miatt.

A Magyar Hang információi szerint egy ön- és közveszélyes ember miatt hívták ki a hatóságokat. Az egyik házból, ami előtt egy felfegyverzett TEK-es állt, egy embert kihoztak hordágyon.

A BRFK azt közölte az Indexszel, hogy azért hívták ki őket, mert egy XII. kerületi kórházból megszökött egy fiatal férfi, aki bezárkózott egy hozzátartozója lakásába Óbudán, a Bécsi úton és ott önmagában kárt akar tenni.

A fiatalt a rendőrök a Katasztrófavédelem és a Terrorelhárító Központ segítségével biztonságba helyezték, majd átadták őt a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba vitték – írta  BRFK.

A 17-es, 19-es és 41-es villamosok nagyjából fél 1 és negyed 2 között nem álltak meg a Katiny mártírok parkjánál, de a közlekedés már helyreállt.

Helyszíni tudósítónk szerint negyed 2 után a hatóságok elhagyták a helyszínt.

(Borítókép: Németh Sz. Péter / Index)

Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.