Reagálás a G7 internetes portál cikkére

általa megosztva admin
Kategória:


Reagálás a G7 internetes portál cikkére

Hivatkozva a G7 nevű internetes portál ?Hatmilliárdos gödörből kell kihúzni Tarlósék elfuserált projektjét? címen megjelent cikkére az alábbi tájékoztatást adjuk.

A BKK Zrt. AFC elektronikus jegyrendszer projektje ? számos tényező közrehatásának eredményeként ?  sikertelenül zárult, erről a BKK Zrt. és a Fővárosi Önkormányzat is több alkalommal tájékoztatta a közvéleményt.

A szerződés 2014. október 8-án került megkötésre. A szerződést a BKK Zrt. 2018. november 21-én felmondta, a szerződés lezárásával és elszámolásával kapcsolatos feladatok a mai napig folyamatban vannak.

A lezárási folyamat időigényét az egymással szemben fennálló követelések mértéke, illetve a szerződés időszakában megvalósult teljesítések tételes elszámolása eredményezi.

A projekt végleges pénzügyi egyenlege a kétoldalú követelések elszámolására vonatkozó tárgyalás eredményeként alakul ki.

A fővárosi elektronikus jegyrendszer megvalósítása jelenleg is cél, ennek módjára és terjedelmére vonatkozóan a hatályos hazai jogszabályok (személyszállítási szolgáltatásokról szóló 2012. évi XLI. törvény, az egységes elektronikuskártya-kibocsátási keretrendszerről szóló 2014. évi LXXXII. törvény, stb.) kötelezően alkalmazandó részletes szabályokat tartalmaznak.

A cél megvalósítása érdekében 2019. április 10-én a Fővárosi Önkormányzat és a Belügyminisztérium együttműködési megállapodást kötött, ami rögzíti a jegyrendszer kialakításával kapcsolatos fő alapelveket.

Amennyiben az elektronikus jegyrendszerrel kapcsolatban további információk merülnek fel, arról tájékoztatást adunk.

BKK Zrt.

Kategória: Híreink | A közvetlen link.





Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.