Változik a forgalmi rend a Szentendrei út felújításához kapcsolódóan

általa megosztva admin
Kategória:


Változik a forgalmi rend a Szentendrei út felújításához kapcsolódóan

2019. november 4-e (hétfő) és 7-e (csütörtök) között változik a forgalmi rend a Szentendrei út felújításához kapcsolódóan. Az újjáépítés jelenlegi szakaszában el kell végezni a Szentendrei út Mátyás király úti csomópontja előtt, a déli oldal torkolatát keresztező közvilágítási és jelzőlámpás irányítás földkábeleinek átvezetését, mely fúrásos technológiával nem valósítható meg, így az utat több részletben, keresztirányban fel kell bontani.

Ehhez a jelenleg egyirányú Ürömi útról a Szentendrei út felé történő jobbra kanyarodásnak a tiltása szükséges, azonban addigra már a Mátyás király úton teljes szélességben elkészül az aszfaltburkolat, és az Ürömi út felől két sávon lehet majd a Duna felé az egyirányú Mátyás király úton haladni a Batthyány útig, ahol lehetséges lesz jobbra kanyarodni a belváros felé.

Várhatóan 2019. november 8-ától (péntektől) az Ürömi úton az eredeti forgalmi rend szerint haladhat majd a forgalom, és a felújított Mátyás király utat újra kétirányban használhatják majd a közlekedők.

Budapest, 2019. október 31.

Budapesti Közlekedési Központ

Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.