Szolgáltatásaink

Futárszolgálatunk szolgáltatásainak részletes leírása

Szolgáltatásaink árai az árképzés menüpontban találhatja

Futár, Futárszolgálat, Csomagküldés, futár, futárszolgálat, csomagküldés

Aznapi kiszállítás

Aznapi csomagküldés – Legnépszerűbb szolgáltatásunk

Az ügyfélszolgálaton keresztül leadott megrendelését 1 órán belül a megadott felvételi ponton felvesszük, és a lehető leghamarabb (felvétel napján) kézbesítjük az Ön által megadott címen, a megadott személynek – vagy annak megbízottjának.
(Budapest és vonzáskörzetén belül, Vidéki szállítást, Expressz vagy 24 órás szolgáltatásként tudjuk teljesíteni.)

24 órás kiszállítás

24 órás kézbesítés

Az ügyfélszolgálaton keresztül leadott megrendelését 1 órán belül a megadott felvételi ponton felvesszük, és 24 órán belül (Magyarországon belüli kézbesítési cím esetén) kézbesítjük az Ön által megadott címen, a megadott személynek – vagy annak megbízottjának.

Azonnali expressz csomagküldés

Azonnali expressz csomagküldés

Az ügyfélszolgálaton keresztül leadott megrendelését 1 órán belül a megadott felvételi ponton felvesszük, és a lehető leghamarabb (lehetőleg 1 órán belül) kézbesítjük az Ön által megadott címen, a megadott személynek – vagy annak megbízottjának.
Árazás:

  • Budapest és vonzáskörzete: normál árazás + 50% felár
  • Vidéki szállítás esetén hívja ügyfélszolgálatunkat.
Utánvétkezelés

Utánvétkezelés

A szolgáltatás megrendelésekor, legkésőbb a csomag feladásakor jelezni kell az utánvételi szándékát az ügyfélszolgálaton. A csomag kézbesítése után a szolgálatatást megrendelő az utánvételkor megjelölt utánvételi összeget, a kiszállítást követő 2. munkanapon átutalással kapja meg. (kizárólag szerződéssel rendelkező ügyfeleink részére!)

Speciális csomagkezelés

Speciális csomagkezelés

Az alábbiakban meghatározott, jelentős hozzáadott értéket képviselő speciális többletszolgáltatások közül legalább egyet magában foglaló futárszolgálati szolgáltatás:

A címzettel – a postai küldemény felvételét követően – egyedileg egyeztetett időpontban történő kézbesítést lehetővé tevő szolgáltatás,
● kizárólag a küldemény címzettjeként megjelölt személy kezéhez történő kézbesítés,
● egyéb olyan, a feladó egyedi igényeinek megfelelően kialakított és egyedi szerződés alapján nyújtott, a küldemény kézbesítéséhez kapcsolódó többletszolgáltatás, amely nem tartozik az egyetemes postai szolgáltatáshoz kötelezően nyújtandó többletszolgáltatások közé, és amely igénybevétele esetén a postai szolgáltatás a felhasználó szempontjából már nem minősül az egyetemes postai szolgáltatást helyettesítő szolgáltatásnak.

Ügyfél portál

Ügyfél portál

Szerződéses ügyfeleink részére – előzetes regisztrációt követően – elektronikus számlázási, csomag nyilvántartási, futár hívó rendszerhez adunk hozzáférési lehetőséget. A portál használatával nyomon követheti, ki – mikor rendelt szolgáltatást tőlünk, mi mikor és mit teljesítettünk ebből. SMS értesítés a kézbesítés megtörténtéről (feláras havi díjas szolgáltatás). De ez még csak pár példa a lehetőségek közül.

Szerződés nélküli megrendelők kizárólag készpénzben tudják szolgáltatásainkat igénybe venni.

Szerződéskötési szándékát az Ügyfélszolgálatunkon telefonon, vagy e-mail-ben jelezheti, kérésre szerződéskötési tervezetet küldünk. Szerződéses ügyfeleink, átutalással – minden esetben a honlapon feltüntetett áraknál kedvezőbb feltételekkel vehetik igénybe szolgáltatásainkat. Németh-Kurta Regina

cégtulajdonos, First City Futi Futárszolgálat Kft.